Vandaag zijn wij open van 09:00 tot 22:00

Goudse Houtsingel 101, Gouda

Activiteiten Komende Maanden

 23 april 2022

Beste ruiter, ouder of verzorger,

Ook de komende maanden staan er weer leuke activiteiten in de agenda! Je kan al onze activiteiten en aanmeldformulieren vinden op onze website.

https://www.degoudsemanege.nl/agenda-nieuw-2/

Hieronder een overzicht van de activiteiten in de vakanties;

 • Op maandag 2 mei organiseren wij een ponyochtend voor kinderen vanaf 5 jaar zonder paardrij-ervaring. Deze ochtend gaan we leuke ponyactiviteiten doen en we sluiten af met een lekkere lunch!
 • Op dinsdag 3 mei organiseren wij een dagkamp voor kinderen vanaf 7 jaar MET paardrij-ervaring. Heerlijk een hele dag op de manege volop (paarden) activiteiten!
 • Op maandag 11 juli en dinsdag 12 juli organiseren wij een ponyochtend voor kinderen vanaf 5 jaar zonder paardrij-ervaring. Deze ochtend gaan we leuke ponyactiviteiten doen en we sluiten af met een lekkere lunch!
  Van maandag 18 tot en met donderdag 21 juli organiseren wij een te gek ponykamp voor ruiters vanaf 7 t/m 10 jaar MET paardrij-ervaring! We gaan deze dagen super leuke (pony) activiteiten doen. Natuurlijk houden we het programma nog geheim 😊
 • Op maandag 25 juli en dinsdag 26 juli organiseren wij een ponyochtend voor kinderen vanaf 5 jaar zonder paardrij-ervaring. Deze ochtend gaan we leuke ponyactiviteiten doen en we sluiten af met een lekkere lunch!
  Van maandag 1 tot en met donderdag 4 augustus organiseren wij een te gek ponykamp voor ruiters vanaf 10 jaar MET paardrij-ervaring! Je moet minimaal in groepsles niveau 3 rijden.
  We gaan deze dagen super leuke (pony) activiteiten doen EN jullie slapen een nachtje op de manege! Natuurlijk houden we het programma nog geheim 😊
 • Op maandag 8 en dinsdag 9 augustus organiseren wij een ponyochtend voor kinderen vanaf 5 jaar zonder paardrij-ervaring. Deze ochtend gaan we leuke ponyactiviteiten doen en we sluiten af met een lekkere lunch!

Nog andere leuke activiteiten de komende maanden!
– We hebben regelmatig de activiteit ponywandelen op zondagochtend voor kinderen vanaf 4 jaar zonder ervaring
– F-proeven voor volwassenen en jeugd
– Vaardigheid en springwedstrijd
– Basiscursus paard voor volwassenen die meer willen leren over de basisverzorging van een paard (poetsen, opzadelen en begeleiden enz).